2009. 09. 11.

Szabadka - második nap

Meg kellett néznem a képeimet, mert már nem is emlékszem, hogy mit is csináltunk. :)

Reggel egy viszonylag korai kelés után bementünk a városba körbenézni, mivel arra gondoltunk, hogy reggel talán nem lesz akkora hőség. Ebben volt némi ráció.

Megnéztük nagyjából ugyanazt, amit előző este, csak most világosban.

Még mindig tetszik a Korzó utca. :)

Később visszamentünk gyorsan enni valamit, hogy elérjük a vonatot. Az előző napi pörkölt maradékát próbáltuk elpusztítani a nyúl maradékával. Nem ment. :D Viszont a pörkölt az éjszaka folyamán szépen összeért és nagyon finom lett. (Sokkal jobb, mint frissen.)

Nos a vonatot sikerült elérni. Sőt, mivel Belgrádból jött, potom másfél óra késéssel ért be Szabadkára a nagy meleg miatt. Míg várakoztunk, beültünk valahova meginni egy kis vizet, nehogy elolvadjunk. Géza laptopján sikerült netezni is egy kicsit. :)

Visszamentünk az állomásra, ahol még mindig se híre, se hamva nem volt a vonatunknak és már rengetegen vártak rá.

Nagy nehezen megérkezett. Felszálltunk, persze üres nem dohányzó fülke nem volt (jellemző), de kineveztünk egy dohányzót nem dohányzónak. Jött mégegy csajszi, aki ment tovább Hollandia felé. Szegény, lehet hogy lekéste a csatlakozását.

Nagyjából 2 óra késéssel sikerült is elindulni. A vonaton majdnem elolvastunk, rengeteg vizet megittunk, de annyira izzadtam, hogy pisilni már nem kellett. :D

Végül olyan este 8 körül meg is érkeztünk a Keletibe, 6 helyett.

Azért jó volt. :)

Nincsenek megjegyzések: